BIOGRAFIA

Va nèixer fa uns anys a Pollença, i ja des de ben jovenet va començar a estudiar música, uns anys després va acabar la carrera superior de música, de l’especialitzat de percussió.

Poc després, va començar a dedicar-se professionalment a la música, essent membre de la Unitat de Música de la COMGEBAL, i uns anys més tard començà la seva tasca docent com a professor d’ensenyament secundari. A més de treballar en diferents escoles de música a diferents pobles de les Illes Balears, Pollença, Alcúdia, Palma, Algaida, Sant Josep de Sa Talaia,…

Actualment és funcionari de carrera del cos de professors d’ensenyament secundari i compagina aquesta tasca amb els estudis de Doctorat. Està acabant la tesi doctoral a la Universitat de les Illes Balears i forma part del grup d’investigació GRAiE

Així mateix, compagina la tasca docent amb la interpretació i la creació musical, fent petites composicions destinades a diversos projectes, música per documentals (Les torres de defensa de mallorca-2007), Guillem Cifre de Colonya, un sant que no anava a missa, (Pollença, 2009), Himne del Club de Bàsquet Port de Pollença (2008) i arranjaments per al grup U Músics Joglars entre d’altres.

Ha col·laborat amb el grup de cambra “Eivissa Consort”, amb qui presentàrem el “llivre Vermell de Montserrat” durant la celebració de la fira medieval de eivissa 09 a la catedral de vila.

També he compost obres originals per diversos musicals, presentant-me a un concurs del qual vaig quedar finalista. Mira l’enllaç i veuràs.

Actualment, estic desenvolupant la meva tasca docent com a professor de Música a l’IES CLARA HAMMERL, Port de Pollença i de Professor de Percussió a l’Escola Municipal de Música d’Alcúdia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s